Dilluns, 15 d'Abril  |  78 Propietats 
| | |
DESPATXOS DE CATEGORIA EN EDIFICI COMERCIAL D┤ALT STANDING
Ref. 0087
Tipus Immoble: Oficina
Poblaciˇ: La Garriga
Zona: Bona

Descripciˇ:

Edifici Comecial ┌nic a La Garriga, amb molta visibilitat i bona comunicaciˇ, de fÓcil localitzaciˇ i aparcaments gratu´ts al costat. Despatxos situats en una segona planta. Actualment diÓfana amb totes les instal.lacions de telefonia-fibra, xarxa, totes les dependŔncies exteriors, cantoner i amb molta llum, vistes agradables, edifici amb ascensor i amb zona ajardinada a l┤entrada. Sistema de climatitzaciˇ ja existent integrat fred/calent. La planta es lloga sense el mobiliari. Tots els serveis d┤aigua i llum operatius, connectats. Contacteu per saber les condicions econ˛miques.

Mem˛ria Qualitats:

Els despatxos es lloguen sense el mobiliari. Tots els serveis d┤aigua i llum operatius, connectats. Contacteu per saber les condicions econ˛miques.

Preu: 1.200 €

 
   
NOTA IMPORTANT: La direcciˇ facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introdu´r canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcciˇ d'aquests habitatges per imperatius tŔcnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informaciˇ s'enten nomÚs a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecciˇ de dades - Codi Deontològic API