Dissabte, 18 de Setembre  |  87 Propietats 
| | |
BUSQUES TREBALLAR EN CO-WORKING? - EDIFICI AL CENTRE DE LA GARRIGA AMB SERVEIS DE VALOR AFEGIT APART
Ref. 0070
Tipus Immoble: Local Comercial
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Edifici al centre de la població en un entorn preciós, natural i ajardinat, amb: aparcament privat, zona de recepció, sales de juntes, sala d´actes, despatxos individuals grans i/o dobles completament equipats (mobiliari) i/o zones amb llocs de treball compartits però individuals. Accés a internet, llum, aigua, aire acondicionat i calefacció i servei de neteja inclòs. Serveis opcionals de telefonia fix i mòbil, de coffee break i preus especials en serveis de valor afegit com ara pàrquing, spa i gimnàs. Preus des de 99,00.-€, 299,00.-€ i 399,00.-€

Memòria Qualitats:

Edifici situat al centre, en un entorn fantàstic, natural, ajardinat i ben cuidat. Edifici amb ascensor i zona de recepció.

Preu: 99 €

 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API