Dimarts, 22 d'Octubre  |  67 Propietats 
| | | |
CASA AL CENTRE AMB JARDÍ I PISCINA
Ref. 3176
Tipus Immoble: Torre
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Descobreix aquesta espectacular casa-torre unifamiliar aïllada de 600 m², situada en una parcel·la de 1.000 m² amb jardí i piscina privada. Construïda l'any 1977, aquesta propietat destaca per la seva amplitud i lluminositat, oferint espais confortables i acollidors per a tota la família. La planta baixa compta amb un menjador-saló espaiós amb llar de foc, una gran cuina tipus office, un quarto de rentar i una sala d'estar ideal per a moments de relax amb una altre llar de foc, una habitació despatx i un bany complet. A la planta pis hi trobem l'habitació principal amb vestitor i bany tipus suite, tres habitacions dobles i un altre bany complet, garantint espai i comoditat per a tots els membres de la llar. La planta estudi ofereix una sala polivalent i una terrassa panoràmica amb vistes impressionants. El soterrani inclou un garatge amb capacitat per a tres cotxes, una bodega i dos sales de multiús-festes perfectes per a cel.lebracions i esdeveniments familiars.
Aquest habitatge es lloga amb mobles i electrodomèstics inclosos, facilitant el trasllat i l'adaptació immediata. Amb orientació nord, sud, est i oest, gaudiràs de llum natural durant tot el dia. La calefacció de gasoil garanteix una temperatura agradable durant els mesos més freds. Envoltada de natura i tranquil·litat, aquesta casa és el refugi perfecte per desconnectar del bullici urbà.
No deixis passar aquesta oportunitat única de viure en una casa amb totes les comoditats i en un entorn privilegiat. Consulteu Condicions Econòmiques. Contacta'ns per concertar una visita i enamora't d'aquesta joia immobiliària!

Característiques:

600 m2 construïts, jardí de 1000 m2, antiguitat de 20-30 anys, urbanitzat, bones vistes, bona orientació, terra de gres, acabats d'alumini, aigua, llum, gas, calefacció, exterior, menjador-office, cuina equipada, armaris encastats, llar de foc, vidres dobles, safreig, planta baixa, terrassa, jardí, piscina, garatge, traster, asolellat, reixes

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 4.500 €
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API