Dissabte, 27 de Juliol  |  71 Propietats 
| | | |
NOU PREU !! - UN TRESOR PER A INVERSORS! PIS DE 3 HABITACIONS DOBLES AMB GRAN TRERRASSA I TRASTER
Ref. 3348
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Descobreix aquest pis ideal per a inversors situat a la primera planta d'un edifici de l'any 1970. Amb una superfície construïda de 83 m² i útil de 70 m², aquest immoble ofereix espai i comoditat. L'entrada et porta a un rebedor acollidor, seguit d'un menjador-saló amb accés directe a una espectacular terrassa de 35 m², perfecta per gaudir del clima mediterrani.
El pis compta amb una cuina funcional, tres habitacions dobles ben distribuïdes i un bany complet. Els tancaments d'alumini i els terres de gres garanteixen durabilitat i fàcil manteniment, mentre que la calefacció de gas natural asseguren confort.
A més, disposes d'un traster situat al terrat de l'edifici, ideal per guardar tot allò que necessitis. El pis es troba en bon estat de conservació, amb armaris encastats per un millor aprofitament de l'espai, i està orientat al sud, assegurant una excel·lent il·luminació natural durant tot el dia.
Actualment llogat i només disponible per a inversors, aquest immoble presenta una oportunitat d'inversió atractiva amb rendiments segurs. Amb una classe energètica E tant en consum com en emissions de CO2, aquest pis combina funcionalitat i sostenibilitat. Consulteu condicions i no deixeu escapar aquesta oportunitat única!

Característiques:

65 m2 construïts, terrassa de 35 m2, antiguitat de 20-30 anys, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, 3 hab. doble, 1 bany, terra de gres, acabats d'alumini, aigua, llum, gas, calefacció, exterior, menjador-office, cuina equipada, armaris encastats, vidres dobles, terrassa, traster, asolellat, porter automàtic

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 177.000 €
Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API