Dilluns, 29 d'Abril  |  78 Propietats 
| | | |
PRECIOSA CASA AL CENTRE DEL POBLE
Ref. 3339
Tipus Immoble: Casa
Població: Queralbs
Zona: Centre

Descripció:

Preciosa casa típica de Queralbs al vell mig del poble però en zona tranquila. Menjador-saló amb llar de foc a terra, cuina gran amb bon estat, quarto lavabo i zona de rentat. Accés al primer pis a través d´una escala de fusta. Distriuïdor, 3 habitacions dobles amb armaris encastats i un bany complet gran en bon estat i ventilació directa a carrer. Planta Soterrani amb accés des d´una trapa a nivel de terra des de la PB. Soterrani gran on hi ha les intal.lacions de calefacció que ocupa tota la superficie de la casa amb accés independent al carrer d´abaix amb sortida a un jardinet de pas. Acabats i altres característiques:
Casa amb la façana revestida de pedra natural de la zona. Teulada de pissarra. Fusteria interior de pi. Fusteria exterior de pi amb doble vidre arreu i en bon estat. Terra i sostres de fusta de pi. Calefacció de gasoil. Caldera semi-nova. Habitatge lluminós. En perfecte estat de conservació general.

Característiques:

141 m2 construïts, jardí de 4 m2, antiguitat de 30-50 anys, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, 3 hab. doble, 1 bany, 1 bany auxiliar, parquet, acabats de fusta, aigua, llum, telèfon, calefacció, exterior, menjador-office, cuina equipada, armaris encastats, llar de foc, planta baixa, balcó, traster, asolellat

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 320.000 €
Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API