Dissabte, 22 de Juny  |  76 Propietats 
| | | |
OPORTUNITAT - PRECIÓS DÚPLEX MOLT BEN SITUAT AMB PLAÇA D´APARCAMENT I TRASTER INCLÒS
Ref. 0117
Tipus Immoble: Dúplex
Població: La Garriga
Zona: Molt Bona - Barri de Montserrat

Descripció:

Rebedor, menjador-saló amb sortida a un balcó, cuina gran independent amb zona de rentat integrat, un lavabo de cortesia i una habitació suite amb gran vestidor i un bany complet. Planta Sotacoberta: accés a través d´escales normals d´obra, zona estudi i distribuïdor, 2 habitacions grans amb grans armaris i un bany complet. Sortida a una terrassa d´uns 15 m2. Calefacció de gas natural, aire a condicionat, terra de parquet natural en PB. Edifici de pocs veïns, ascensor, plaça d´aparcament i traster al mateix edifici. Zona tranquila, molt ben orientat i amb vistes a muntanya. Tots els subministres connectats. Habitatge en perfectíssim estat i disponible d´immediat.

Memòria Qualitats:

Edifici de pocs veïns, ascensor, plaça d´aparcament i traster al mateix edifici. Zona tranquila, molt ben orientat i amb vistes a muntanya. Tots els subministres connectats. Habitatge en perfectíssim estat i disponible d´immediat.

Preu: 350.000 €

Propietats Disponibles:

Referència Habitacions Sup. Construïda Sup. Total Disponible
OPORTUNITAT - PRECIÓS DÚPLEX MOLT BEN SITUAT AMB PLAÇA D´APARCAMENT I TRASTER INCLÒS 4 110 128 Si
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API