Dimecres, 28 de Febrer  |  83 Propietats 
| | | |
PROMOCIÓ DE 26 HABITATGES AMB PÀRQUING I TRASTER INCLÒS EN MODELATITAT DE COOPERATIVA
Ref. 0116
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Bona

Descripció:

Excel.lent promoció - complex residencial de 26 habitatges amb places d´aparcament i traster inclòs al preu. Consta d´habitatges tipus planta baixa amb jardins privats, pisos normals grans i dúplex amb terrassa. També disposem d´apartaments de 1 i 2 habitacions. El preu i m2. anunciat és des de. Consulteu disponibilitat. Si desitgeu més info contacteu-nos o bé mireu la web de lagarrigagarden.cat !

Memòria Qualitats:

Sistema de climatització per aerotèrmia d´alta eficiència per terra radiant. Pre-instal.lació d´aire acondicionat per conductes. Porta d´entrada blindada. Portes interiors de fusta lacades en blanc, armaris encastats acabats interiorment, tarima flotant laminada AC4, finestres d´alumini o PVC amb pont tèrmic, persianes amb aïllament i vidres amb càmara d´aire.

Preu: 155.255 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API