Dimarts, 29 de Novembre  |  71 Propietats 
| | | |
PIS DE 4 HABITACIONS AMB PLAÇA D´APARCAMENT MOLT BONIC I CUIDAT
Ref. 0102
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Bona

Descripció:

Gran rebedor, menjador-saló gran amb sortida a un balcó ample, cuina gran i nova, quarto de rentar, 4 habitacions (una doble, 2 mitjanes i 1 individual. 2 habitacions amb armaris encastats), bany complt i lavabo. Terres nous, tots els tancaments exteriors nous, calefacció i ACS per Caldera de GN, dos aparells d´aire acondicionat amb bomba de calor, toldos semi-nous, molt lluminós i amb bones vistes. Molt cuidat. Comunitat molt tranquila i amb ascensor. Plaça d´aparcament inclosa al Preu.

Memòria Qualitats:

Terres nous, tots els tancaments exteriors nous, calefacció i ACS per Caldera de GN, dos aparells d´aire acondicionat amb bomba de calor i toldos semi-nous.

Preu: 260.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API