Dijous, 17 de Juny  |  85 Propietats 
| | | |
EDIFICI D'HABITATGES NOUS AMB TERRASSES AL CENTRE LA GARRIGA - LLOGUER
Ref. 0096
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Edifici nou a estrenar de 7 habitatges (5 amb terrassa i 2 amb balco), amb places d'aparcament grans, trasters i amb acabats d'alta qualitat, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia d'alta eficiència energètica, cuines Office i tancades, amb ascensor, vistes panoràmiques i tots molts sol.leïats. Hi ha 2 dúplex invertits amb 3 i 4 habitacions, 2 banys i 1 bany de cortesia, amb 2 grans terrasses. 1 pis planta baixa de 3 habitacions i gran terrassa, 3 pisos tipus apartament en planta primera i segona (2 amb terrassa 1 amb balcons). No es permet animals domèstics. El Preus és des de i inclou tot (Lloguer, plaça d'aparcament, traster, comunitat, taxa deixalles i manteniment del sistema de climatització). Consulteu condicions i disponibilitat. Els metres quadrats es des de.

Memòria Qualitats:

Acabats d'alta qualitat en terres, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia, d'alta eficència energètica

Preu: 800 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API