Dissabte, 27 de Febrer  |  98 Propietats 
| | | |
CONSTRUCCIÓ D´HABITATGES PASSIVHAUS DE GRAN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Ref. 0093
Tipus Immoble: Apartament
Població: Abrera
Zona: Catalunya

Descripció:

Construcció de vivendes Passivhaus: cases sostenibles i d´alta eficiència energètica. Treballem amb tots els sistemes constructius, amb materials ecològics, dissenys 100% personalitzats, gestionem tot el procés amb un assessorament constant al client.
Que és una casa passiva? és una vivenda que es climatitza (fred/calor) a través del calentament i refredament del caudal d´aire necessàri per arribar a una ventilació òptima de comfort. Són habitatges que pràcticament no consumeixen i manté durant l´any una temperatura d´entre 20º a 25º aprox, per la qual cosa la despesa energètica és d´entre un 75 a 90% inferior al de una vivenda convencional. Una casa passiva és una vivenda que actúa com un termo, impedint que s´escapi l´energia del seu interior amb una elevada qualitat de l´aire per la seva renovació continuada i filtres utilitzats.

Memòria Qualitats:

Tant el disseny com els acabats són 100% a gust del client. El Preu és des de i orientatiu, amb una casa d´una superfície de 140 m2. El preu és una simulació ajustada i real però que comprend partides que no es poden valorar amb exactitud donat que no hi ha ubicació definida ni tipologia del terreny i cal sumar-hi els permisos i projectes.
Aquest anunci no és cap promoció. El client ha de facilitar la parcel.la.

Preu: 225.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API