Dissabte, 22 de Juny  |  76 Propietats 
| | | |
NOVA PROMOCIÓ DE CASES A LA GARRIGA AMB PISCINA I CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA A
Ref. 0092
Tipus Immoble: Casa Aparellada
Població: La Garriga
Zona: Bona - A prop Centre

Descripció:

Promoció d´Obra nova molt ben situada de 6 cases aparellades en grup de dos, en parcel.les des de 208 m2. fins a 289 m2. i amb certificació energètica A. Cases de 173 m2. construïts, amb piscina, garatge amb quarto de rentar, menjador-saló gran amb cuina oficce molt gran, sortida al porxo i piscina i un bany complet. Planta Pis: 3 habitacions dobles (una suite amb bany i vestidor), un altre bany complet i un estudi amb possibilitat de convertir en una quarta habitació. Consulteu disponibilitat.

Memòria Qualitats:

Sistema de clima per aerotèrmia, amb calefacció radiant i aire fred i calent per conductes integrats. Tancaments d´alumini marca Technal amb doble vidre i trencament de pont tèrmic. Persianes d´alumini i motoritzades. Terres de gres i parquet laminat, teulada inclinada amb vigues de fusta vistes i dipòsit d´aigües pluvials soterrat.

Preu: Consultar

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API