Dijous, 28 de Gener  |  113 Propietats 
| | | |
EN LLOGUER !! - EDIFICI D´HABITATGES NOUS AMB TERRASSES - AL CENTRE LA GARRIGA
Ref. 0091
Tipus Immoble: Apartament
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Edifici nou a estrenar de 8 habitatges (7 amb terrassa), amb places d´aparcament grans (algunes dobles en filera), trasters i amb acabats d´alta qualitat en terres, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia d´alta eficència energètica, cuines obertes, amb ascensor, vistes panoràmiques i tots molts sol.leïats. Hi ha 2 pisos planta baixa de 3 habitacions i 2 banys amb terrassa. 3 pisos en planta primera (2 amb terrassa), de 2 i 3 habitacions i 2 banys i 3 dúplex amb terrasses panoràmiques de 2 i 3 habitacions. No es permet animals domèstics. El Preus és des de i inclou tot (Lloguer, plaça d´aparcament, traster, comunitat, taxa deixalles i manteniment del sistema de climatització). Disponibilitat Immediata. Consulteu Disponibilitat.

Memòria Qualitats:

Acabats d´alta qualitat en terres, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia d´alta eficència energètica

Preu: 800 €

Propietats Disponibles:

Referència Habitacions Sup. Construïda Sup. Total Disponible
PISOS NOUS A ESTRENAR - CENTRE DE LA GARRIGA AMB TERRASSES 3 55 100 Si
PIS PLANTA BAIXA AMB TERRASSA, NOU A ESTRENAR AL CENTRE 3 83 125 Si
PIS PLANTA BAIXA AMB TERRASSA, NOU A ESTRENAR AL CENTRE 3 83 125 Si
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API