Dijous, 28 de Gener  |  113 Propietats 
| | | |
DESPATXOS DE CATEGORIA EN EDIFICI COMERCIAL D´ALT STANDING
Ref. 0087
Tipus Immoble: Apartament
Població: La Garriga
Zona: Bona

Descripció:

Edifici Comecial Únic a La Garriga, amb molta visibilitat i bona comunicació, de fàcil localització i aparcaments gratuïts al costat. Despatxos situats en una primera planta. Actualment amb: gran sala recepció, 3 despatxos molt grans equipats amb totes les instal.lacions de telefonia-fibra, xarxa, projectors, cuina oficce, gran quarto magatzem i amb equips d´aire acondicionat i calor integrats, llums, lavabos home, dona i minusvàlids, totes les dependències exteriors i amb molt llum, edifici amb ascensor i amb zona ajardinada a l´entrada. Els despatxos es lloguen sense el mobiliari. Tots els serveis d´aigua i llum operatius, connectats. Contacteu per saber les condicions econòmiques.

Memòria Qualitats:

Els despatxos es lloguen sense el mobiliari. Tots els serveis d´aigua i llum operatius, connectats. Contacteu per saber les condicions econòmiques.

Preu: 1.200 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API