Dilluns, 8 d'Agost  |  76 Propietats 
| | | |
PRECIOSA TORRE SEMI-NOVA D´ESTIL AVANTGUARDISTA AMB VISTES ÚNIQUES
Ref. 0073
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Residencial - a tocar el poble

Descripció:

Entrada per un gran rebedor i accés al garatge per tres cotxes, amb un quarto rebost o traster i un quarto de màquines. Accés a l´habitatge principal tot en planta amb; distribuïdor gran, menjador-saló molt gran amb llar de foc i amb sortida a un porxo, jardí i piscina, amb unes vistes espectaculars, i accés també a la planta altell on hi trobem un bonic estudi. Cuina gran tipus oficce amb rebost, quarto gran de rentar, 3 habitacions dobles (totes amb armaris enquestats. Una suite amb gran vestidor) i dos banys complets.

Memòria Qualitats:

Totalment exterior, molt ben orientada, amb calefacció de gas natural per terra radiant, aire a condicionat, tancaments d´alumini amb doble vidre, persianes motoritzades i orientables, terres porcelànics i de tarima. Piscina molt bonica d´aigua salina i zona ajardinada. La casa té molt bones vistes i molta privacitat. A tocar el poble i amb accés a la natura a un minut.

Preu: 780.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API