Divendres, 19 d'Abril  |  78 Propietats 
| | | |
AMERICAN WAY OF LIVE - CONSTRUCCIÓ CANADENCA / AMERICANA
Ref. 0050
Tipus Immoble: Casa
Població: La Garriga
Zona: Arreu del Vallès

Descripció:

T´agraden les típiques cases dels barris americans? Ara tenim l´oportunitat d´oferir-te aquests models de cases directament des dels EE.UU!! El sistema de construcció no és prefabricat, és el tradicional d´entremats d´estructura lleugera (tipus americà o canadenc) de construcció totalment artesanal que es realitza a la parcel.la del client. Disposem d´assessorament i disseny personalitzat per cada cas segons les seves necessitats. El temps de construcció és més ràpid que el del sistema tradicional d´obra, uns 6 mesos. Les nostres cases incorporen aïllament de màxima eficàcia conseguint un màxim confort en l´interior i estalvi energètic. El revestiment exterior de les nostres cases és d´un material que no necessita cap tipus de manteniment especial i amb 20 anys de garantia. El Preu és des de. El Preu no inclou la parcel.la ni d´altres conceptes. Consulteu Preus i Condicions !!

Memòria Qualitats:

Aïllament Tèrmic: les nostres construccions incorporen aïllants de màxima eficàcia, aconseguint un gran comfort en l´interior. En una vivenda amb un aïllament corresponent instal.lat s´aconsegueix un estalvi energètic d´aproximadament un 50% respecte a una construcció tradicional. Tancaments exteriors d´alumini o PVC fets per un dels millors fabricants de finestres de guillotina des de 1925. Instal.lació elèctrica amb el reglament elèctric de baixa tensió. Instal.lacions de fontaneria de coure o tuberia tipus Guisbourt. Paviments de tarima massissa microbiselada barnissada de kempas de 900x94x18 mm,en les plantes superiors es realitza mitjançant terra flotant de kempas de 3 lames de 200x195x14 mm. Instal.lació de sòculs arreu de la vivenda. Banys amb unes rajoles d´estil clàssic però amb una línia actual ideal per aquestes cases. Cuines model country molt elegants fabricades en Polilaminat lleugerament arrodonit en tot el contorn...

Preu: 112.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API