Dilluns, 20 de Març  |  65 Propietats 
CONSTRUCCIÓ D´HABITATGES PASSIVHAUS DE GRAN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA
Ref. 3227
Tipus Immoble: Casa
Població: La Garriga
Zona: Bona

Descripció:

Construcció de vivendes Passivhaus: cases sostenibles i d´alta eficiència energètica. Treballem amb sistemes industrialitzats de fusta, amb materials ecològics, dissenys 100% personalitzats i gestionem tot el procés amb un assessorament constant al client.
Que és una casa passiva? Són habitatges que pràcticament no consumeixen energia (75-90% menys que un habitatge convencional) i disfruten d'un confort interior insuperable mantenint temperatures constants en totes les estances durant tot l'any (21º hivern - 25º estiu) a més d'una qualitat d'aire interior lliure àcars, pols i partícules nocives.
Tant el disseny com els acabats són 100% a gust del client. El Preu és orientatiu i no té caràcter contractual, per a una casa unifamiliar aïllada de 140 m2. construïts. El preu no inclou les partides de fonamentació, obra civil ni adaptació topogràfica ja que no es coneix la tipologia i emplaçament de la parcel·la, així com tampoc inclou les despeses indirectes (lprojectes, llicències, impostos, ...)
Aquest anunci no és cap promoció. El client ha de facilitar la parcel.la. Pels clients que no tinguin parcel·la oferim promocions a mida, en les que nosaltres adquirim la parcel·la i els construïm l'habitatge a gust del client!

Característiques:

1 m2 construïts, jardí de 1 m2, obra nova, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, 2 hab. individuals, 2 hab. doble, 2 banys, parquet, acabats d'alumini, aigua, gas, calefacció, exterior, menjador-office, vidres dobles, garatge, traster, asolellat, porter automàtic

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 225.000 €
Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API