Dimecres, 24 d'Abril  |  78 Propietats 
| | | |
CASA APARELLADA SEMI - NOVA AMB 100 M2. DE JARDÍ - MOBLADA I EQUIPADA
Ref. 3007
Tipus Immoble: Casa Aparellada
Població: La Garriga
Zona: Residencial

Descripció:

Casa plurifamiliar per a 5 persones amb jardí Zen, situada a una àrea residencial molt tranquila de La Garriga, ideal per a hostes que volen gaudir de la capital de l'Alt Congost, els seus exclusius balnearis, l'arquitectura modernista, rutes de bicleta, rutes culturals, rutes gastronòmiques, així com fer visites al Montseny i la capital catalana Barcelona a 29 km.No és permesa la celebració d'esdeveniments i festes, no poden venir convidats. Cal respectar el silenci del veïnatge al vespre.
L´allotjament: Casa on respirareu tranquil.litat, a 5 minuts a peu dels balnearis de La Garriga. Tindreu biciletes al vostre abast per fer-ne un tomb pels carrils bici de la població, inclòs en el preu.
Número de persones: 6
Número de llicència i registre HUTB-017766
Descripció de la casa:
Rebedor gran, menjador-saló gran amb llar de foc i amb sortida a un porxo - terrassa i jardí amb barbacoa d´obra, cuina gran tipus oficce i un lavabo de cortesia. Planta Pis: distribuïdor, 3 habitacions grans (una suite amb bany complet i ampli vestidor) i un bany complet. Planta Altell: sala estudi, gran sala annexa - habitació o un altre quarto. Garatge gran amb quarto de màquines a peu de carrer. Calefacció de gas natural. L´habitatge està en perfecte estat. Consulteu Disponibilitat i Preu que pot variar segons l´època.

Característiques:

260 m2 construïts, jardí de 100 m2, antiguitat de 5-10 anys, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, 1 hab. individual, 3 hab. doble, 2 banys, 1 bany auxiliar, terra de gres, acabats d'alumini, aigua, llum, gas, calefacció, exterior, menjador-office, cuina equipada, armaris encastats, llar de foc, vidres dobles, balcó, terrassa, jardí, garatge, cantonada, asolellat, porter automàtic

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 280 €
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API