Divendres, 18 d'Octubre  |  69 Propietats 
| | | |
PRECIOSA CASA APARELLADA AL CENTRE - SEMI NOVA
Ref. 3363
Tipus Immoble: Casa Aparellada
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

**Casa/Casa aparellada en Venda a Zona Tranquil·la i Ben Comunicada**

Descobreix aquesta impressionant casa/casa aparellada de 221 m² construïts i 199 m² útils, situada en una zona tranquil·la i ben comunicada. Ideal per a famílies que busquen confort i qualitat, aquesta propietat ofereix espais amplis i lluminosos amb acabats de primera qualitat.

A la planta baixa, trobaràs un acollidor rebedor que dóna pas a un ampli saló-menjador, una cuina integrada moderna i una encantadora terrassa amb pèrgola bioclimàtica, perfecta per gaudir dels dies assolellats. També disposa d'un lavabo de servei, una despensa i un garatge per a un vehicle.

La planta pis compta amb tres habitacions, dues d'elles suites amb banys complets, i una zona de bugaderia molt pràctica. A la planta altell, t'espera la majestuosa habitació principal amb bany, vestidor i una terrassa panoràmica exclusiva que ofereix unes vistes espectaculars.

Construïda l'any 2019, aquesta casa està equipada amb un sistema de climatització per aerotèrmia que garanteix una eficiència energètica classe A tant en consum d'energia com en emissions de CO2. A més, compta amb una plaça de garatge i accés adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Amb orientació est i oest, aquesta propietat és una opció sostenible i respectuosa amb el medi ambient. No perdis aquesta oportunitat única! Contacta'ns per programar una visita i descobrir totes les possibilitats que ofereix aquesta meravellosa propietat.

- 221 m² construïts
- 199 m² útils
- 4 dormitoris
- 4 banys
- Terrassa
- Balcó
- Segona mà/Bon estat
- Any de construcció: 2019
- Accés adaptat a persones amb mobilitat reduïda
- Calefacció Bomba de fred/calor: Altres
- Orientació Est, Oest
- Plaça de garatge
- Classe energètica A Consum d'energia
- Classe emissions CO2 A Emissions.

Característiques:

221 m2 construïts, jardí de 57 m2, antiguitat de 5-10 anys, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, terra de gres, acabats de fusta, aigua, llum, calefacció, aire condicionat, exterior, menjador-office, cuina equipada, armaris encastats, vidres dobles, terrassa, jardí, garatge, asolellat, porter automàtic

Certificat Energètic:  En tramitació

Preu: 630.000 €
Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
   
   
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API