Dijous, 28 de Març  |  84 Propietats 
| | |
PROMOCIÓ DE NAUS EN LLOGUER EN UN ENTORN NATURAL
Ref. 0029
Tipus Immoble: Nau Industrial
Població: Canoves
Zona: Bona

Descripció:

Complexa de Naus Industrials en Lloguer, ben situat, amb bona comunicació a vies principals i bona carretera d´accés, amb entrada privada i grans zones d´aparcament. Conjunt de naus de diferents mides i preus; des de 255 m2., 300 m2., 400 m2. i 520 m2.
Les activitats que si poden desarrollar són totes les compreses en l´Annex III.
També existeix la possibilitat de pactar una superfície de 150 m2. aproximadament.
Consulteu disponibilitat de les naus, resta de preus i condicions.

Memòria Qualitats:

Les naus es donen amb tots els subministres a peu de carrer (aigua i llum), però sense l´alta corresponent que és a càrrec de l´arrendatari. Tots els subministres són soterrats i hi ha un transformador.
Existeix alguna nau que ja disposa d´una mica d´instal.lació elèctrica i telefónica. Totes les naus s´entreguen amb un lavabo gran, equipat amb plat de dutxa i suficient per utilitzar-se com a vestidor. Les naus no són diàfanes i tenen algunes columnes al mig.

Preu: 700 €

 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API