Dijous, 28 de Març  |  84 Propietats 
| | | |
COMPLEX D´APARTAMENTS DE LUXE, COMPLETAMENT MOBLATS I EQUIPATS A LA GARRIGA - LLOGUER
Ref. 0012
Tipus Immoble: Apartament
Població: La Garriga
Zona: Residencial

Descripció:

Apartaments de lloguer nous a estrenar, completament equipats i moblats, amb tots els electrodomèstics i mobiliari modern. Disposen de gran habitació amb llit de matrimoni, sofà, taula per menjar, cuina americana (amb encimera, nevera, rentadora i micro), grans armaris encastats i un bany complet molt gran amb dutxa hidromassatge. Els apartaments tenen aire acondicionat amb bomba de calor, tancament centralitzat de finestres, alarma d´intrusos, alarma mèdica, edifici amb videovigilància, control d´accessos...Possibilitat de plaça d´aparcament al mateix complex preu a part. Tots els serveis connectats. El preu fixa´t és des de. El preu també inclou els subministres. El Preu mínim és 45.-€/dia/persona. Si són 2 persones el preu és 60.-€/dia. Consulteu disponibilitat i condicions de l´oferta.

Memòria Qualitats:

38 m2 construïts, obra nova, urbanitzat, fàcil accés, bones vistes, bona orientació, 1 hab. doble, 1 bany, terra de gres, acabats d'alumini, aigua, llum, calefacció, aire condicionat, exterior, cuina equipada, amoblat, armaris encastats, vidres dobles, safreig, jardí, garatge, ascensor, portes d'accés, sistema de seguretat...

Preu: 50 €

Propietats Disponibles:

Referència Habitacions Sup. Construïda Sup. Total Disponible
COMPLEX D´APARTAMENTS DE LUXE, COMPLETAMENT MOBLATS I EQUIPATS - ESTADES TEMPORALS 1 38 38 Si
COMPLEX D´APARTAMENTS DE LUXE, COMPLETAMENT MOBLATS I EQUIPATS 1 38 38 Si
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API