Dimarts, 18 de Febrer  |  142 Propietats 
| | | |
ÚLTIMS SUPER PISOS - EXCEPCIONAL PROMOCIÓ DE GRANS PISOS AL PASSEIG DE LA GARRIGA
Ref. 0088
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Passeig

Descripció:

Promoció excepcional de grans pisos al Passeig de La Garriga. Complexa compost per petits edificis plurifamiliars de només 10 habitages, de 97 m2. el més petit i 211 m2. útils el més gran, tots amb grans terrasses i jardí privat, zona comunitària amb sala per events i barbacoa, vestuaris i piscina, plaça d´aparcament i un gran traster inclòs al preu, totalment exteriors i amb unes vistes úniques. Plantes Baixes amb grans terrasses, pisos grans també amb terrassa i dúplex normals i invertits. Acabats de primaríssima qualitat!! El preu és des de i els m2. també. Possibilitat d´escollir acabats i detalls en distribució. Consulteu la disponibilitat actual.

Memòria Qualitats:

Calefacció de gas natural, aire acondicionat i bomba de calor, fusteria interior lacada en blanc, tancament exteriors d´alumini amb pont tèrmic i vidres low-e (de baixa emisió), terres de parquet sintètic i aplacats porcelanics. Possibilitat d´escollir acabats, canvis de distribució i/o mides i cuines (condicionat a vist i plau de la direcció tècnica).

Preu: 214.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2019 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API