Dimarts, 20 d'Agost  |  143 Propietats 
| | | |
NOVA PROPERA PROMOCIÓ AL CENTRE - CONSULTEU-NOS!!
Ref. 0078
Tipus Immoble: Casa Aparellada
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Promoció única de cases aparellades al centre del poble. Planta Baixa: amb garatge, rebedor, bany de servei, menjador-saló amb gran cuina oficce integrada i amb sortida panoràmica al jardí de 45 m2. Planta Pis: amb 4 habitacions (una suite), 2 banys i quarto de rentar. Planta Altell: preciós estudi diàfana amb sortida a una terrassa de 30 m2. aprox. amb vistes al poble i muntanya. Es permet fer canvi d´acabats i de distribució. El Preu és des de. És una oportunitat única de poder comprar una casa nova al centre del poble!!! PROMOCIÓ TOTA VENUDA!!

Memòria Qualitats:

Algunes de les principals marques que intervenen: Jòdul, Teka, Siber, Kawneer, Silestone, Saunier Duval, bticino, Knauf...Calefacció - climatització per aerotèrmia, ventil.lació/renovació de l´aire interior de l´habitatge autònoma...

Preu: Consultar

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2019 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API