Dijous, 23 de Gener  |  143 Propietats 
| | | |
CAN DRAPER RESIDENCIAL - EL PROJECTA DE LA TEVA VIDA
Ref. 0076
Tipus Immoble: Pis
Població: L\' Ametlla del Valles
Zona: Molt Bona

Descripció:

Conjunt Residencial amb Plantes Baixes tipus dúplex amb jardí privat i àtics amb terrasses, zona comunitària amb piscina i 2 places d´aparcament i traster per habitatge. A Can Draper Residencial tens l´oportunitat per a tu i la teva família de gaudir i ser feliços vivint a la tranquilitat que dóna L´Ametlla del Vallès, un poble amb caràcter i amb un entorn natural admirable. A Can Draper tindràs habitatges de 3 i 4 habitacions per gaudir de moments inoblidables; plantes baixes dúplex amb jardí privat i àtics amb amplia terrassa. Podràs tenir 2 places d´aparcament i traster perque puguis organitzar-te amb l´estudi suficient.
Tindràs àmplies zones comunitàries amb piscina per a petits i grans, on poder fer vida i divertir-se amb tota la tranquilitat.
Viuràs envoltat d´un entorn natural on podràs perdre´t i relaxar-te, molt proper al centre del poble i ben comunicat, a 10 minuts de Granollers i a 30 minuts de Barcelona.
Estaràs en un emplaçament ideal on podràs viure el teu dia a dia a un ritme còmode i amb tots els serveis a l´abast: Centre Comercial, zones esportives, centres educatius, etc...
Tots els habitatges gaudeixen d´una immillorable orientació sud, el que garanteix les millors hores de llum i sol. Podràs escollir pis i personalitzar els acabats entre una gran varietat d´opcions. El Preu és des de i els m2. també. Consulteu resta de condicions.

Memòria Qualitats:

Perquè sabem que els detalls són el que fan d´un habitatge una llar confortable, hem dedicat temps per aconseguir-ho:
- Per ser curosos amb el medi ambient i aconseguir un estalvi important en el manteniment de la teva llar, hem pensat en un edifici amb el màxim nivell d´eficiència energètica.
- El sistema de climatització està basat en una màquina d´aerotèrmia que produeix l´energia necessària tant per la calefacció de la vivenda com per la producció d´aigua calenta. L´aerotèrmia és l´energia renovable més eficient.
- Per aconseguir la màxima sensació de confort, s´ha pensat en la calefacció per terra radiant, el sistema més saludable, ja que distribueix homogèniament la calor per tota l´estança.
- Disposaràs també d´un sistema de refrigeració que serà per aire climatitzat amb conductes de distribució.
- Paviments, tancaments i fusteria exterior tindran aïllament adequat perquè notis la calidesa de la vida a la teva nova llar.
- La cuina i els banys tindran mobiliari amb grans acabats i espais ben aprofitats perfectes per fer vida i convidar a familiars i amics a compartir els millors moments a la teva nova llar.

Preu: 270.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2019 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API