Divendres, 29 de Març  |  84 Propietats 
| | | |
L´ART DEL CONFORT - CONSTRUCCIÓ AVANÇADA
Ref. 0051
Tipus Immoble: Casa
Població: La Garriga
Zona: Arreu del Vallès

Descripció:

Cases Ecoeficients amb qualificació energètica Tipus B, amb una vida útil de 199 anys. Projectes de claus en mà d´entre 5 i 7 mesos, diferents models de cases i amb un acord especial de finançament. Descobreix una nova generació de vivendes intel.ligents. Vivendes amb estructures i façanes de formigó arquitectònic estudiades per oferir el màxim confort al mínim preu. Cases minimalistes, funcionals, flexibles en la seva distribució, amb acabats de màxima qualitat que incorporen les últimes novetats tecnològiques en eficiència energètica i amb un procés de fabricació i construcció altament respectuós amb el medi ambient. Vàris models de cases. El Preu és des de. El Preu no inclou la parcel.la ni d´altres conceptes. Consulteu Preus i Condicions !!

Memòria Qualitats:

Amb els millors acabats i marques: Bosch, Roca, Cortizo, porcelanosa, Xey...
El preu inclou: tancaments d´alumini amb vidre Climalit, calefacció i preinstal.lació d´aire acondicionat, parquet, plaques solars, aixetes monocomandament termostàtiques, cuines bulthaup amb electrodomèstics Gaggenau, sitema de renovació d´aire interior, models de bany suspesos, interfono...

Preu: 125.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API