Dilluns, 26 d'Octubre  |  121 Propietats 
| | | |
EXCLUSIUS APARTAMENTS DE LUXE EN LLOGUER A BARCELONA. IDEAL PER VACANCES O NEGOCIS
Ref. 0011
Tipus Immoble: Apartament
Població: Barcelona
Zona: Centre - Residencial

Descripció:

Exclusius Apartaments de Luxe en lloguer a Barcelona, ideal per a Vacances o Negocis. - El seu apartament de luxe a Barcelona - una llar lluny de casa -.
Oferim uns exclusius allotjaments amb serveis i excel.lent atenció personal. Estem en nivells comparatius oferint un servei de qualitat similar a les Suites d´Hotels de 4 o 5 estrelles però amb més comoditat, amb més intimitat i més independència.
Dos mides d´aparatments diferents, Full Equip i d´alt standing, amb atenció personalitzada, amb sumptuoses i elegants estàncies completament equipades i tot això a l'elegant centre de Barcelona, "l'Eixample", al costat del Passeig de Gràcia "Le Champs Elysees de Barcelona" i amb el teló de fons del "Quadrat d'Or", l'autèntic cor del "Modernisme" a Barcelona. Una perfecta ubicació per a negocis o plaer. Consulteu Preus i Condicions.

Memòria Qualitats:

Apartaments de Luxe completament restaurats i rehabilitats, amb equipament de tot tipus i excel.lentment moblats, amb totes les comoditats i serveis.

Preu: Consultar

Propietats Disponibles:

Referència Habitacions Sup. Construïda Sup. Total Disponible
EXCLUSIUS APARTAMENTS DE LUXE EN LLOGUER A BARCELONA IDEAL PER VACANCES O NEGOCIS. - REF.CC1 2 110 110 Si
EXCLUSIUS APARTAMENTS DE LUXE EN LLOGUER A BARCELONA IDEAL PER VACANCES O NEGOCIS. - REF.CC2 3 152 152 Si
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2019 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API